Tule meille töihin!

Etsimme kahta uutta opettajaa lukuvuodeksi 2021-22 työskentelemään lasten kielitaidon kehittämisen parissa. Toivomme sinulla olevan vankkaa kokemusta lasten tai nuorten kanssa työskentelystä ja innostusta suomen kielen ja kulttuurin opettamiseen. Alan koulutus ei ole välttämätön.

Kokoonnumme syyskuusta toukokuuhun noin joka toinen lauantai klo 10-13, yhteensä 18 kertaa. Opetusta annetaan alle 13-vuotiaille ulkosuomalaisille lapsille ja nuorille, joiden kotikieli (tai yksi niistä) on suomi. Oppitunneilla heitä rohkaistaan käyttämään suomen kieltä ja tutustumaan suomalaiseen kulttuuriin. Opetus tapahtuu ikää ja kielitasoa vastaavissa pienryhmissä leikkien, laulaen, pelaten, keskustellen, lukien, kirjoittaen ja kielioppia harjoitellen. Oppimista tukevat myös askartelu, kokkaus, pihaleikit, kirjojen lainaus, erilaiset tapahtumat ja juhlat. Lukuvuosi on toimintamme 10-vuotisjuhlavuosi ja sen teema on suomalainen luonto.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön tuen, opetusmateriaalit, mahdollisuuden kehittää itseäsi sekä käyttää vapaasti luovuuttasi ja erityistaitojasi (esim. liikunta, tekniikka, kädentaidot, puheilmaisu, musiikki, koodaus, kuvataide). Toimimme osoitteessa: Resurrection Evangelical Lutheran Church (RELC), 6201 Washington Boulevard, Arlington, VA 22205. Jos kiinnostuit tai haluat tietää lisää, ota yhteyttä YV:llä tai suomikouludcarea@gmail.com. Palkanmaksun edellytyksenä on voimassaoleva työlupa.